Junior Engineer Instrumentation & Process Control

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 69 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan onder andere uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van zijn personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
In verband met verdere uitbreiding van de discipline Instrumentation & Process Control is LudanFlex voor haar zusterorganisatie KH Engineering te Schiedam op zoek naar Junior Engineers die samen met één van onze (externe) toeleveranciers van personeel een traineeship bij onze organisatie aan wil gaan.

Tot de werkzaamheden behoort onder andere:

Het vervaardigen van eenvoudige detailontwerpen, zodanig dat:
- Het ontwerp voldoet aan de specificaties van de klant;
- Het ontwerp voldoet aan normen enz., waarmee de Designer(s) de installatie verder kunnen uitwerken;
- Niet complexe berekeningen en materiaal specificaties zijn gemaakt.

Het uitvoeren van diverse ondersteunende werkzaamheden, zodanig dat:
- Een studie naar technische mogelijkheden is uitgevoerd;
- Een technisch evaluatie na oplevering heeft plaatsgevonden;
- De leveranciers (incl. documenten) zijn beoordeeld.

Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers/leveranciers, zodanig dat:
- De vragen van de klant over het technische ontwerp naar tevredenheid zijn beantwoord;
- Een technische toelichting is gegeven over het ontwerp met bijbehorende specificaties;
- Afwijkingen zijn gesignaleerd, besproken en opgelost.

Functie-eisen
- Je beschikt over een aantoonbaar MBO+ of HBO werk en denkniveau, aangevuld met enige relevante werkervaring. Een en ander bij voorkeur opgedaan binnen een professionele engineering omgeving, zoals een ingenieursbureau;
- Je hebt aantoonbaar een technische achtergrond of affiniteit met techniek;
- Je hebt enige kennis van en ervaring met vaktechnische applicaties zoals bijvoorbeeld AutoCAD (2D);
- Je bent in staat om je, zowel in woord als geschrift, goed uit te drukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat of bent bereid dit op korte termijn te behalen of te vernieuwen.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft hier een inzet op basis van een "traineeship" vanuit één van onze externe leveranciers van personeel. De duur van het gehele traject is gemiddeld twee jaar. Je komt in dienst bij onze externe leverancier welke ook het traineeship heeft ingericht en je daarin zal begeleiden.

Na succesvolle afronding van het traineeship is een overname mogelijk met daarbij uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvend functioneren. Wij bieden je dan een prima salaris, goede opleiding en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats
Schiedam

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Peter Visser via peter.visser@khe.eu of via 010-2088707.