Senior Engineer Process

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 68 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan o.a. uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van haar personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar ervaren Senior Process Engineers ter algemene versterking van ons team op onze vestiging te Amsterdam.

De werkzaamheden omvatten projecten die worden uitgevoerd binnen de engineeringsafdeling van ons multidisciplinair ingenieursbureau. Het kan ook voorkomen dat je tijdelijk wordt gestationeerd bij een (petro) chemische plant of tankfarm. De Process Engineers gaan engineeren aan chemische installaties ten behoeve van (petro) chemische plants en process installaties voor tankfarms. De Process Engineers werken aan Conceptuele studies en Basic Engineering. Het opzetten van P&ID's en PFD's is een onderdeel van de werkzaamheden. Ook wordt er gewerkt aan HAZOP studies.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een opleiding op HBO en/of TU niveau Chemische Technologie of Procestechniek met ruime ervaring binnen de Ingenieursbranche.

  • Je bent in het bezit van een VCA VOL diploma.

  • Je bent in staat om accuraat te werken aan meerdere projecten tegelijk.

  • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent tevens in staat om je op professioneel niveau uit te drukken in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, goede- opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats
Amsterdam

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Bertil Pot via bertil.pot@khe.eu of via +31(0)6-29035507.