Lead Engineer Instrumentation & Process Control

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 68 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan o.a. uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van haar personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
Ter algemene en structurele versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Lead Engineer Instrumentation & Process Control voor onze vestiging te Amsterdam.

Als Lead Engineer Instrumentation & Process Control ben jij één van de kartrekkers in jouw vakgebied. Je werkt aan je eigen projecten of binnen multidisciplinaire teams die de engineering verzorgen van projecten; van haalbaarheidsstudies tot detailontwerp. Je stuurt regelmatig Engineers en Designers aan en houdt de kosten en planning nauwlettend in de gaten.

Kernwoorden die je aanspreken zijn: systeemarchitectuur, Control & safeguarding narrative, Cause & Effect, Logics, BOD en BEDEP documenten, PLC/SCADA en DCS systemen, ATEX, FAT en SAT procedures opstellen. Je bent in het bezit van VCA-VOL en NEN-EN 50110/NEN 3140.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een opleiding op HBO en/of TU niveau richting Besturingstechniek, Elektrotechniek of een aanverwante studierichting.

  • Je beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en hebt deze opgedaan binnen een professionele engineering omgeving (zoals bijvoorbeeld een ingenieursbureau).

  • Je bent in het bezit van een VCA VOL certificaat of bent bereid deze op korte termijn te behalen of te vernieuwen.

  • Je bent in staat om accuraat te werken aan meerdere projecten tegelijk.

  • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent tevens in staat om je op professioneel niveau uit te drukken in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, goede- opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats
Amsterdam

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Bertil Pot via bertil.pot@khe.eu of via +31(0)6-29035507.