Junior Engineer Electrical

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 68 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan o.a. uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van haar personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
Ter algemene en structurele versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Junior Engineer voor onze Electrical discipline op onze vestiging te Amsterdam.

Als Junior Engineer kom je terecht in een jong en dynamisch team. In je werkzaamheden speel je een actieve rol bij het ontwerp van alle voorkomende elektrotechnische installaties ten behoeve van industriële projecten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van specificaties, vendor bid evaluaties en selectie van vendors, opzetten van ontwerpen, etc.

Je komt te werken in een pragmatische organisatie en een afdeling met een brede en diepgaande vakkennis. Als Junior Engineer word je opgeleid en actief begeleid tot volwaardig Engineer.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek of een andere relevante studierichting;

  • Je hebt ongeveer 1 tot 2 jaar werkervaring, opgedaan binnen een professionele engineering omgeving zoals bijvoorbeeld een ingenieursbureau;

  • Je bent in staat om accuraat te werken;

  • Actuele kennis van AutoCAD is een vereiste;

  • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent tevens in staat om je op professioneel niveau uit te drukken in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, goede- opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats
Amsterdam

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Bertil Pot via bertil.pot@khe.eu of via +31(0)6-29035507.