Coördinator/Project Engineer Bouwkunde & Civiel

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 68 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan o.a. uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van haar personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
Ter versterking van haar projectteam op locatie te Luchthaven Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren Coördinator/Project Engineer ten behoeve van de discipline Bouwkunde & Civiel, met de nadruk op utilitaire installaties.

Als Coördinator/Project Engineer kom je terecht in ons Taskforce Team die projecten uitvoert op de Luchthaven Schiphol. In je werkzaamheden speel je een actieve rol bij de vervanging en modernisering van de verlichting in kantoorgebouwen, hangars en magazijnen. Jij regelt, plant en organiseert dat de werkzaamheden veilig, adequaat volgens een strak schema wordt uitgevoerd. Hiervoor heb je vooroverleg met de personen die in de kantooromgeving, hangars en magazijnen werken. Met hen maak je bezoekafspraken en stel je in goed overleg de planning op. Aan de hand van deze planning regel je de coördinatie met de aannemers, stem je het werk af met de steigerbouwers en veiligheidskundigen.
Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden om afspraken te maken en met de “eigenaren” de impact van de werkzaamheden af te stemmen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau richting Bouwkunde of Civiele techniek;
  • Je hebt ongeveer 5 tot 10 jaar werkervaring, opgedaan binnen een professionele engineering omgeving zoals bijvoorbeeld een ingenieursbureau of installatiebedrijf;
  • Je bent in staat om accuraat te werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent in staat het Taskforce Team op een positieve en representatieve manier te vertegenwoordigen;
  • Je beschikt over een geldig VOL VCA certificaat of bent bereid deze op korte termijn te vernieuwen of te behalen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en bent tevens in staat om je op professioneel niveau uit te drukken in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inzet zal in eerste instantie geschieden op basis van detachering, doch andere dienstverbanden zijn op termijn niet uitgesloten.

Standplaats
Amsterdam (TaskForce Luchthaven Schiphol)

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Bertil Pot via bertil.pot@khe.eu of via +31(0)6-29035507.