Construction Supervisors (2fte) Elektrotechniek & Werktuigbouwkunde

Bedrijfsomschrijving
KH Engineering is meer dan 68 jaar actief als een belangrijke speler in EPCM services. Het heeft de flexibiliteit, kennis en de ervaring om projecten en programma’s van elke grootte of duur aan te nemen. KH Engineering biedt volgens de eisen van elke klant engineering, inkoop, bouw en project management aan een verscheidenheid van industrieën. Deze bestaan o.a. uit Chemie, Olie & Gas, Farmacie, Milieu en Energie. Het succes van KH Engineering is gebaseerd op de expertise van haar personeel, de mogelijkheid om kennis te bundelen en uitgebreide oplossingen te bieden aan de klanten.

Functieomschrijving
Voor inzet op locatie is KH Engineering op zoek naar meerdere ervaren Construction Supervisors met een Elektrotechnische of Werktuigbouwkundige achtergrond ten behoeve van versterking van haar projectteam op de Luchthaven Schiphol.

De geschatte duur van de inzet is langdurig en zal om en nabij de twee jaar omvatten.

Voor het Elektrotechnische gedeelte betreft het werkzaamheden voor, onder andere, vervanging van schakelkasten, elektrotechnische installaties (400Hz systemen / TCS’s / NSA’s / Cos Phi systemen / no break systemen / hoofdschakelaars / GBS / UPS / verlichting).

Voor het Werktuigbouwkundige gedeelte zijn dit brandbluspompen, brandblusleidingen zowel boven- als ondergronds, perslucht systemen (compressoren / drogers / filters / leidingwerk), waterleidingen en onthardingsinstallaties, brandmeldinstallaties, brandblus installaties en klimaatinstallaties (HVAC / LBK’s / regelsystem / leidingsystemen).

Dit alles binnen een (met name) utilitaire omgeving welke in bedrijf is.

Als Construction Supervisor ben jij de onmisbare schakel tussen de uitvoeringsteams en het management van de veelal complexe en uitdagende projecten. Aan jou de taak de uitvoering van de constructiewerkzaamheden door medewerkers en onderaannemers te coördineren en de voortgang te bewaken. Daarbij weet je nieuwe situaties snel in te schatten, kijk je steeds vooruit en speel je tijdig in op onverwachte ontwikkelingen.

Tot de werkzaamheden behoren onder andere de volgende taken:

Het controleren op de naleving van gemaakte afspraken en overzien van alle werkzaamheden die een interface kunnen hebben met het project. Je houdt goed contact met de uitvoerder van de aannemer.

Je beoordeelt en reviewed:

 • Plan van Aanpak (PvA);

 • TRA;

 • Hijsplannen;

 • V&G plannen;

 • RI&E;

 • Werkvergunningen;

 • Planning;

 • Voortgang.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MTS of HTS opleiding, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek en/ of Werktuigbouw met aanverwante studies;

 • Je beschikt over tenminste 4 jaar relevante projectmatige en uitvoeringstechnische werkervaring;

 • Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen, daarnaast ben je zelfverzekerd en overtuigend in jouw optreden;

 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;

 • Je hebt een flexibele werkinstelling ten aanzien van werklocatie en overwerk;

 • Je bent in het bezit van VCA VOL of bent bereid deze op korte termijn te behalen of te vernieuwen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, goede- opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats
Luchthaven Schiphol

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Bertil Pot via bertil.pot@khe.eu of via +31(0)6-29035507.